Verdeel de uienringen samen met de spekjes over de flammkuchen.
Besprenkel de flammkuchen met een paar druppeltjes olijfolie en voeg peper en zeezout naar smaak toe.
Bak de flammkuchen in 1 á 2 minuten gaar op de pizzasteen.
Door het gebruik van een omgekeerde planchaplaat boven de flammkuchen, creëer je een pizza-oven en komt de hitte boven de flammkuchen. Zorg dat er voldoende hete kolen achterin de Braaimaster liggen en stook de braai goed heet op met Sekelbos hout, zodat de flammkuchen lekker krokant wordt.
+
Wat heb ik nodig?
X
Pizzasteen
Planchaplaat
Pizzaschep
Sekelbos hout
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* Sekelbos is te bestellen in vaste verpakkingseenheden. Dus 1 x 1 doos of 1 x 4 dozen of 1 x 8 dozen of 1 x 12 dozen of 1 x 24 dozen of 1 x 60 dozen. Voor afwijkende hoeveelheden neem gerust contact met ons op.