Was de mosselen in koud water en verwijder kapotte en openstaande exemplaren. Laat ze uitlekken in een vergiet.
Steek de Braaimaster aan en steek tevens een klein stapeltje hout aan onder de wok.
Plaats de wok in het frame en zorg dat deze goed heet wordt.
Doe de olijfolie in de wok en daarna alle groenten (behalve de peterselie). Dit geheel even kort roerbakken.
Voeg de mosselen erbij en schenk de droge witte wijn daar overheen. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schep de mosselen een paar keer voorzichtig om en dek gedurende 1 á 2 minuutjes af met een deksel. Voeg als laatste de peterselie toe.
+
Wat heb ik nodig?
X
wok
wokframe
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
* Sekelbos is te bestellen in vaste verpakkingseenheden. Dus 1 x 1 doos of 1 x 4 dozen of 1 x 8 dozen of 1 x 12 dozen of 1 x 24 dozen of 1 x 60 dozen. Voor afwijkende hoeveelheden neem gerust contact met ons op.