Wildstoof

WILDSTOOFPOTJIE VAN HERT MET CRANBERRY’S EN GEPOFTE APPEL

Voor 6 personen

+ Ingrediënten X

Wildstoof

  • 1.6 kg hertenstoofvlees
  • 2 sjalotten gesnipperd
  • 200 ml wildfond
  • 2 el bloem
  • 2 wortels in blokjes gesneden
  • 1 venkel in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook (gepeld en geplet)
  • 2 kruidnagels
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 500 ml rode wijn
  • Olijfolie, peper en zout
  • 6 appels (bijv. Elstar of Jonagold)

 

Cranberry compote

  • 250 gr verse cranberry’s
  • 250 gr suiker
  • 200 ml water
  • 7 kaneelstokjes
  • 6 takjes rozemarijn 2 schijfjes sinaasappel 
+ Bereidingswijze X
+ Wat heb ik nodig? X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!