De Braai

De Zuid-Afrikaanse braai is een combinatie van een buitenkeuken en open haard. Braaien is een vorm van barbecueën en in Zuid-Afrika een begrip. Iedereen die in het land is geweest, zal dit  hebben ervaren.

Met de kolenmaker stook je een vuur met houtblokken. De goede trek in de braai zal al snel een constante aanvoer van kolen opleveren. Op de ontstane kolen kan vervolgens heerlijk vlees of vis gegrild worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de oven brood af te bakken, een heerlijke pizza te maken, tomaten te grillen of in een zogenaamde “potjie” een stoofpotje, soep of mosselen te bereiden. De smaak en beleving van het koken/grillen op hout valt niet te evenaren.

Na het koken/grillen kan de braai gebruikt worden als haard en is het nog lang gezellig toeven bij het vuur. Uw gasten zullen heerlijk hebben gegeten en een onvergetelijke sfeervolle avond hebben ervaren.

Modellen

Er zijn twee modellen braais te onderscheiden.  Een inbouwmodel en een vrijstaand model. Het inbouwmodel is leverbaar in meerdere maten en daarnaast is er ook een versie met (draai)spit leverbaar. Het inbouwmodel kan ingebouwd worden in een aanbouw of veranda en zelfs in uw huis.

Het vrijstaande model is een volledig afgebouwd compleet en luxe model met een stijlvol vormgegeven design. Deze is leverbaar in twee maten (800 en 1200) en kan direct buiten, onder een afdak of in de veranda geplaatst kan worden.

Andere afmetingen en modellen (bijvoorbeeld een Braai met draaispit ) zijn op aanvraag leverbaar.

  • Freestanding braai 800
  • Freestanding braai 1200
  • Built in braai 1000
  • Buil in braai 1200

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!